| Aplicatii La Cosa Nostra | |
|
+5Fujito AK47 Sep7aruL hory yusty 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
yusty Admin
Mesaje : 124 Data de inscriere : 29/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Aplicatii La Cosa Nostra Joi Noi 19, 2009 12:40 pm | |
| Inainte sa faci o cerere de intrare in L.C.N intra aici pentru a citi regulamentul !In acest topic poti face o cerere de intrare in L.C.N, folosind butonul Add Reply si urmand exact urmatorul model:Model de cerere:•Nick: •Prenume(RL): •Varsta reala: •Level: •ScreenShot /stats: •Factiuni anterioare: •Skill'uri la joburi secundare: •De ce doresti sa intri in L.C.N ?: •Stii regulile L.C.N ?: •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in L.C.N pentru minim 2 saptamani?: •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din L.C.N ? : •Alte precizari?: Atentie!Toate cererile de intrare in L.C.N se fac in acest topic, cine face alt topic primeste 10% warn pe forum + cererea anulata imediat. Fara ScreenShot cu /stats cererea voastra nu se ia in considerare.Cerinte minime pt intrare in L.C.N- minim level 2 - seriozitate - activitate - capacitatea de a putea lucra in echipa www.tinypic.com
Ultima editare efectuata de catre yusty in Sam Noi 28, 2009 9:57 am, editata de 4 ori | |
|
| |
hory
| Subiect: Re: Aplicatii La Cosa Nostra Sam Noi 21, 2009 8:19 am | |
| •Nick:hory •Prenume(RL):Horatiu •Varsta reala:10 •Level:1 •ScreenShot /stats: http://www.99poze.ro/Stats/•Factiuni anterioare:niciuna •Skill'uri la joburi secundare: nam job •De ce doresti sa intri in La Casa Noastra?: in primul rand imi place sa fiu intr-un gang si va fii foarte frumos •Stii regulile La Casa Noastra?:da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in L.C.N pentru minim 2 saptamani?:da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din L.C.N ? :da •Alte precizari?:da sa ma bagi dela lvl 1 plz | |
|
| |
yusty Admin
Mesaje : 124 Data de inscriere : 29/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Aplicatii La Cosa Nostra Sam Noi 21, 2009 10:39 am | |
| Respins nu ai citit regulamentul | |
|
| |
Sep7aruL
| Subiect: Re: Aplicatii La Cosa Nostra Joi Noi 26, 2009 8:04 pm | |
| Nick:Jus7u •Prenume(RL):Kenzonel •Varsta reala:17 •Level:2 •ScreenShot /stats:se vede in jok •Factiuni anterioare:civil •Skill'uri la joburi secundare:CJ •De ce doresti sa intri in La Casa Noastra?:aici imi place ca suntem o familie si stiu ca ne intelegem bine •Stii regulile La Casa Noastra?:perfect •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in L.C.N pentru minim 2 saptamani?:DA •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din L.C.N ? :DA •Alte precizari?:stiu bine regulamentu "Daca vo-i trai, te voi ucide , daca voi muri te voi ierta" | |
|
| |
AK47
| Subiect: Cerere intrare Vin Noi 27, 2009 9:54 pm | |
| Nick:AK47 •Prenume(RL):Roland •Varsta reala:12 •Level:2 •ScreenShot /stats: •Factiuni anterioare: Lcn ballas .... hitman •Skill'uri la joburi secundare: Nu •De ce doresti sa intri in La Casa Noastra?: Am mai fost si e fain •Stii regulile La Casa Noastra?: Da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in L.C.N pentru minim 2 saptamani?: Da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din L.C.N ? : Da •Alte precizari?: Nu
"Daca vo-i trai, te voi ucide , daca voi muri te voi ierta" | |
|
| |
Sep7aruL
| Subiect: Re: Aplicatii La Cosa Nostra Sam Noi 28, 2009 2:17 pm | |
| | |
|
| |
Fujito
| Subiect: Re: Aplicatii La Cosa Nostra Dum Noi 29, 2009 2:04 pm | |
| Model de cerere:
•Nick: Fujito •Prenume(RL): Gabi •Varsta reala: 17 •Level: 2 •ScreenShot /stats: - •Factiuni anterioare: pe alte servere lider LCN , membru surenos , colider bloods •Skill'uri la joburi secundare: - •De ce doresti sa intri in L.C.N ?: pt ca am fost lider pe alt server •Stii regulile L.C.N ?: da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in L.C.N pentru minim 2 saptamani?: da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din L.C.N ? : da •Alte precizari?: none
Atentie!Toate cererile de intrare in L.C.N se fac in acest topic, cine face alt topic primeste 10% warn pe forum + cererea anulata imediat. | |
|
| |
Sep7aruL
| Subiect: Re: Aplicatii La Cosa Nostra Dum Noi 29, 2009 2:07 pm | |
| AcceptaT intra pentru TesTe | |
|
| |
t3t3
| Subiect: Re: Aplicatii La Cosa Nostra Lun Noi 30, 2009 3:12 pm | |
| Nick:T3T3 •Prenume(RL):Petrisor •Varsta reala:17 ani •Level: 2 •ScreenShot /stats: •Factiuni anterioare: nici 1 •Skill'uri la joburi secundare: 1 la car jacker •De ce doresti sa intri in L.C.N ?:pentru ca este mafie si vreau sa imi fac noi prieteni •Stii regulile L.C.N ?: DA •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in L.C.N pentru minim 2 saptamani?: da mi se pare foarte normal •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din L.C.N ? :DA bine inteles •Alte precizari?: nici 1 | |
|
| |
nazzonne9
Mesaje : 18 Data de inscriere : 27/11/2009 Varsta : 32 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Aplicatii La Cosa Nostra Lun Noi 30, 2009 3:13 pm | |
| T3T3 - acceptat pt. teste. | |
|
| |
RazvannnN
Mesaje : 1 Data de inscriere : 30/11/2009 Varsta : 30 Localizare : Botosani
| Subiect: Re: Aplicatii La Cosa Nostra Lun Noi 30, 2009 5:02 pm | |
| •Nick: RazvannnN •Prenume(RL): Razvan •Varsta reala: 15 •Level: 2 •ScreenShot /stats: pun mai tarziu •Factiuni anterioare: SI •Skill'uri la joburi secundare: - •De ce doresti sa intri in L.C.N ?: Cea mai tare mafie •Stii regulile L.C.N ?: Normal •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in L.C.N pentru minim 2 saptamani?: Pai da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din L.C.N ? : Cu siguranta •Alte precizari?: nu...
Dacă aş trăi, te voi ucide. Dacă voi muri, te voi ierta. Asta e legea onoarei." | |
|
| |
Freaka
| Subiect: Re: Aplicatii La Cosa Nostra Joi Dec 03, 2009 10:27 pm | |
| Nick:Freaka •Prenume(RL):Razvan •Varsta reala:14 •Level:4 •ScreenShot /stats:~ •Factiuni anterioare:G-unit , FBI , Taxi •Skill'uri la joburi secundare: trucker :> ) •De ce doresti sa intri in L.C.N ?:castigu e bun •Stii regulile L.C.N ?:da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in L.C.N pentru minim 2 saptamani?:da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din L.C.N ? :da •Alte precizari?:nu | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aplicatii La Cosa Nostra | |
| |
|
| |
| Aplicatii La Cosa Nostra | |
|