| Aplicatii Federal Bureau of Investigations | |
|
+9danut96 cata_tm2 wZn^ Smokyta Sep7aruL Sony snicker4us Zeny yusty 13 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
yusty Admin
Mesaje : 124 Data de inscriere : 29/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Aplicatii Federal Bureau of Investigations Joi Noi 19, 2009 4:07 pm | |
| Inainte sa faci o cerere de intrare in FBI intra aici pentru a citi regulamentul !In acest topic poti face o cerere de intrare in FBI, folosind butonul Add Reply si urmand exact urmatorul model:Model de cerere:•Nick: •Prenume(RL): •Varsta reala: •Level: •ScreenShot /stats: •Factiuni anterioare: •Skill'uri la joburi secundare: •De ce doresti sa intri in FBI?: •Stii regulile FBI?: •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in FBI pentru minim 2 saptamani?: •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din FBI?: •Alte precizari?: Atentie!Toate cererile de intrare in FBI se fac in acest topic, cine face alt topic primeste 10% warn pe forum + cererea anulata imediat. Fara ScreenShot cu /stats cererea voastra nu se ia in considerare.Cerinte minime pt intrare in FBI- minim level 2 - seriozitate - activitate - capacitatea de a putea lucra in echipa www.tinypic.com
Ultima editare efectuata de catre yusty in Sam Noi 28, 2009 9:47 am, editata de 3 ori | |
|
| |
Zeny
| Subiect: Re: Aplicatii Federal Bureau of Investigations Sam Noi 21, 2009 3:40 pm | |
| •Nick:Zeny •Prenume(RL):Mihnea •Varsta reala:14 •Level:4 •ScreenShot /stats:https://2img.net/r/ihimizer/i/statsi.png/ •Factiuni anterioare:am incercat sa intru in PD si nu m-a acceptat •Skill'uri la joburi secundare:am fost trucker •De ce doresti sa intri in FBI?:mi-ar place sa lucrez la FBI si in realitate •Stii regulile FBI?:da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in FBI pentru minim 2 saptamani?:da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din FBI?:da [Respecta ca sa fii respectat] •Alte precizari?:statsurile sunt putin mai vechi...cam cu o zi...nu mai vreau sa fac upload cu altele | |
|
| |
snicker4us
| Subiect: Re: Aplicatii Federal Bureau of Investigations Sam Noi 21, 2009 3:53 pm | |
| | |
|
| |
snicker4us
| Subiect: Fac cerere pt un prieten Dum Noi 22, 2009 2:10 am | |
| •Nick: CezaR[RO] •Prenume(RL): •Varsta reala: 15 •Level: 2 •ScreenShot /stats: - [astept poza] •Factiuni anterioare: - •Skill'uri la joburi secundare: 1 •De ce doresti sa intri in FBI?: Mia placut de mic FBI •Stii regulile FBI?: Da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in FBI pentru minim 2 saptamani?: Da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din FBI?: Da •Alte precizari?: -
@EDIT: Acceptat pt teste | |
|
| |
Sony
| Subiect: Cere FBI Dum Noi 22, 2009 7:24 pm | |
| •Nick:Sony •Prenume(RL):George •Varsta reala:16 •Level:2 •ScreenShot /stats: •Factiuni anterioare:nici 1 •Skill'uri la joburi secundare:nici 1 •De ce doresti sa intri in FBI?:Deoarece e mai bine cu legea decat sa fi infractor •Stii regulile FBI?:Da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in FBI pentru minim 2 saptamani?:Da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din FBI?:Da •Alte precizari?:O sa va dati seama | |
|
| |
Sep7aruL
| Subiect: FACTIUNE Mier Noi 25, 2009 6:13 pm | |
| Nick:Jus7u •Prenume(RL):RenTzu •Varsta reala:17 •Level:2 •ScreenShot /stats:se vede in jok •Factiuni anterioare:none •Skill'uri la joburi secundare:DETECTIV •De ce doresti sa intri in FBI?:vreau sa ajut lumea sa fie si un oras mai curat •Stii regulile FBI?:da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in FBI pentru minim 2 saptamani?:da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din FBI?:DAP •Alte precizari?:cam atat | |
|
| |
Smokyta
| Subiect: Re: Aplicatii Federal Bureau of Investigations Dum Noi 29, 2009 9:41 am | |
| •Nick:Smoky •Prenume(RL):Adrian •Varsta reala:17 •Level:2 •ScreenShot /stats:Se Vede in joc •Factiuni anterioare:none •Skill'uri la joburi secundare:none •De ce doresti sa intri in FBI?:Sa ajut lumea •Stii regulile FBI?:Desigur! •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in FBI pentru minim 2 saptamani?:DA •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din FBI?:Da •Alte precizari?:Nimic | |
|
| |
wZn^
| Subiect: Re: Aplicatii Federal Bureau of Investigations Dum Noi 29, 2009 10:26 am | |
| Nick: Wolverine •Prenume(RL): Cosmin •Varsta reala: 15 •Level: 2 •ScreenShot /stats: --[Se vede in joC]-- •Factiuni anterioare: --- --- •Skill'uri la joburi secundare: ---- •De ce doresti sa intri in FBI?: Vreau sa intru in aceasta factiune pt. a imi face noi prieteni .. pt. a reduce infractiunile pe server dar bineinteles si DM-ul . •Stii regulile FBI?: Normal ! •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in FBI pentru minim 2 saptamani?: Da !! •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din FBI?: Bineinteles . •Alte precizari?: Niciuna .. | |
|
| |
cata_tm2
| Subiect: Re: Aplicatii Federal Bureau of Investigations Dum Noi 29, 2009 10:33 am | |
| •Nick: CroSS •Prenume(RL): cata •Varsta reala: 14 •Level:2 •ScreenShot /stats: - nu mint •Factiuni anterioare: VLV ( leader ) •Skill'uri la joburi secundare: - •De ce doresti sa intri in FBI?: ca imi place si vreau sa prind infractori •Stii regulile FBI?: da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in FBI pentru minim 2 saptamani?: da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din FBI?: da •Alte precizari?: -
Am citit regulamentul FBI si il voi respecta . | |
|
| |
danut96
| Subiect: Re: Aplicatii Federal Bureau of Investigations Dum Noi 29, 2009 11:52 am | |
| •Nick:danut14 •Prenume(RL):Danut •Varsta reala:14 •Level:2 •ScreenShot /stats: •Factiuni anterioare:Am experienta pe alte servere am fost in Paramedic,Corleone,FBI •Skill'uri la joburi secundare:0 •De ce doresti sa intri in FBI?:pt ca imi place fbi-u •Stii regulile FBI?:da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in FBI pentru minim 2 saptamani?: da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din FBI?: da •Alte precizari?: nu | |
|
| |
Caddy
| Subiect: Cerere FBI Lun Noi 30, 2009 9:58 am | |
| •Nick: Caddy •Prenume(RL): Andrei •Varsta reala: 16 •Level: 2 •ScreenShot /stats: Se vede in joc •Factiuni anterioare: Nici una •Skill'uri la joburi secundare: Nu •De ce doresti sa intri in FBI?: Pentru a scapa de infractori •Stii regulile FBI?: da si o sa le respect •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in FBI pentru minim 2 saptamani?: da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din FBI?: da •Alte precizari?: Nici una | |
|
| |
killerkiller11
| Subiect: Re: Aplicatii Federal Bureau of Investigations Lun Noi 30, 2009 9:12 pm | |
| •Nick: killerkiller11 •Prenume(RL): Lupsa •Varsta reala: 16 •Level: 2 •ScreenShot /stats: •Factiuni anterioare: niciuna •Skill'uri la joburi secundare: inca nu am job sec •De ce doresti sa intri in FBI?: imi doresc sa ajut serverul sa ajunga unul cu playeri mai cinstiti si mai buni.Vreau sa ajut sv sa ajunga un server mai bun,sa opresc cat pot DM-urile si sa ajut playeri la nevoie. •Stii regulile FBI?: da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in FBI pentru minim 2 saptamani?: da Desigur •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din FBI?: da •Alte precizari?: Promit ca voi fi un Cop cat mai activ!
Am citit regulamentul FBI si il voi respecta . | |
|
| |
killerkiller11
| Subiect: Re: Aplicatii Federal Bureau of Investigations Lun Noi 30, 2009 9:14 pm | |
| nick nu este killerkiller11 ca este Lupsa_Bogdan scz | |
|
| |
Freaka
| Subiect: Re: Aplicatii Federal Bureau of Investigations Joi Dec 03, 2009 10:07 pm | |
| ick: Freaka •Prenume(RL):Razvan •Varsta reala:13 •Level:4 •ScreenShot /stats:-- •Factiuni anterioare:G-unit / taxi •Skill'uri la joburi secundare:trucker •De ce doresti sa intri in FBI?:pt ca se castiga bn •Stii regulile FBI?:da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in FBI pentru minim 2 saptamani?:da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din FBI?:da •Alte precizari?:nu | |
|
| |
OHS
| Subiect: Re: Aplicatii Federal Bureau of Investigations Joi Dec 03, 2009 10:09 pm | |
| •Nick:OhS •Prenume(RL):Daniel •Varsta reala:13 •Level:4 •ScreenShot /stats: https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/scz66q.jpg•Factiuni anterioare:Paramedic , Trucker , Car Dealper , SI Leader •Skill'uri la joburi secundare: •De ce doresti sa intri in FBI?:Pentru a proteja si a face dreptate •Stii regulile FBI?:da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in FBI pentru minim 2 saptamani?:da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din FBI?:da •Alte precizari?:nimic | |
|
| |
cata_tm2
| Subiect: Re: Aplicatii Federal Bureau of Investigations Dum Dec 06, 2009 7:08 pm | |
| Toate cererile sunt Respinse ! Pt ca sa schimbat lideru ( acum sunt eu ) , Forumul sa schimbat acum este www.rounique.com ! Acolo se fac cererile ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aplicatii Federal Bureau of Investigations | |
| |
|
| |
| Aplicatii Federal Bureau of Investigations | |
|