Nume real :marius La ce factiune doresti sa fii lider:g-unit Varsta reala :16 Nick in joc :[unique]venon Level :3 Poza cu /stats :- De ce imi doresc sa fiu leader aici :pentru ca e mafie si imi plac mafiile Ce voi aduce nou in aceasta factiune :multe In ce alte factiuni am fost inainte:- Sunt de acord ca voi sta minim 2 saptamani lider :da da
yusty Admin
Mesaje : 124 Data de inscriere : 29/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Iasi
Subiect: Re: G-Unit leader Vin Noi 20, 2009 6:25 pm
Noul lider G-Unit este [uniquee]venon
paul_eu
Subiect: Re: G-Unit leader Lun Noi 30, 2009 5:05 pm
Nume real :Paul La ce factiune doresti sa fii lider:g-unit Varsta reala :17 Nick in joc : paul_eu Level : 4 Poza cu /stats :- De ce imi doresc sa fiu leader aici :pentru ca e mafie si imi plac mafiile Ce voi aduce nou in aceasta factiune :multe... In ce alte factiuni am fost inainte: srm Sunt de acord ca voi sta minim 2 saptamani lider :da
OHS
Subiect: Re: G-Unit leader Mar Dec 01, 2009 9:31 pm
Nume real :Daniel La ce factiune doresti sa fii lider:g-unit Varsta reala :13 Nick in joc :OhS Level :4 Poza cu /stats :- De ce imi doresc sa fiu leader aici :Fiindca imi place sa fac parte din mafie Ce voi aduce nou in aceasta factiune :destule In ce alte factiuni am fost inainte:Trucker , Cardealer , Paramedic Sunt de acord ca voi sta minim 2 saptamani lider :da
paul_eu
Subiect: Re: G-Unit leader Mar Dec 01, 2009 9:33 pm
Nume real :Paul La ce factiune doresti sa fii lider:g-unit Varsta reala :17 Nick in joc : paul_eu Level : 4 Poza cu /stats :- De ce imi doresc sa fiu leader aici :pentru ca e mafie si imi plac mafiile Ce voi aduce nou in aceasta factiune :multe... In ce alte factiuni am fost inainte: srm Sunt de acord ca voi sta minim 2 saptamani lider :da
10nuZ
Subiect: Re: G-Unit leader Mier Dec 02, 2009 2:54 pm
Nume real :Ionut Daniel La ce factiune doresti sa fii lider : g-unit Varsta reala :15 Nick in joc : IonuZ Level : 4 Poza cu /stats : Poza! De ce imi doresc sa fiu leader aici : pentru ca in mafia asta am crescut Ce voi aduce nou in aceasta factiune : Ordine ; Disciplina ...etc. In ce alte factiuni am fost inainte: F.B.I / Viva La Vida / Yakuza / School Instructor. Sunt de acord ca voi sta minim 2 saptamani lider : da